BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Night of the Proms voegt derde show toe aan haar lijstje wegens grote vraag naar tickets

Schermafbeelding 2023-06-21 om 17.13.50 De line-up van de 37 ste editie van Night of the Proms is dit jaar meteen een knipoog naar haar rijke muziekgeschiedenis. Artiesten op de affiche dit jaar zijn onder meer Toto (met Steve Lukather en Joseph Williams), Clouseau, Anastacia en James Morrison die alvast present tekenden. De artiesten worden ook dit jaar opnieuw begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra, de Night of the Proms backbone band en het koor Fine Fleur onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. “Het doet ons enorm plezier dat het publiek zo massaal positief reageert op de eerste namen van de line-up voor Antwerpen.”, vertelt Jan Vereecke, namens Night of the Proms, “Ons doel was en is tenslotte nog altijd om mensen ten volle te laten genieten van de mix van klassieke muziek en populaire artiesten. Dat we nu een derde show kunnen aankondigen danken we aan onze stevige fanbasis die we door de jaren heen hebben opgebouwd.”  Ook dit jaar zal Bart Peeters de shows in Antwerpen presenteren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 juni 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws

Berre komt naar Night of the Proms

ANTWERPEN – Night of the Proms pakt uit met een verrassing van formaat. Aan de line-up van dit jaar wordt de Belgische singer-songwriter Berre toegevoegd.