BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws

Veiligheidsdag moet leerlingen VBS Sint-Katrien wegwijs maken in het verkeer

Sint-Katrien
Foto Samson
Afgelopen donderdag vond in VBS Sint – Katrien te Sente de uitgestelde dag van de veiligheid plaats die de leerlingen van de school wegwijs moest maken in het verkeer.  Naast een verkeersparcours konden de leerlingen ook plaats nemen in de tuimelwagen.  Wie dat ‘overleefde’ kreeg een drinkbus als geschenk.  Daarnaast stonden nog diverse opstellingen op de speelplaats die de kennis van de leerlingen verder konden bijschaven.
Sint-Katrien
Foto Samson
Sint-Katrien
Foto Samson
Sint-Katrien
Foto Samson
Sint-Katrien
Foto Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 juni 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws