BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: BRU bezorgt kinderen onvergetelijke zomer dankzij Megableu buitenspellen

Megableu Met de grote vakantie in zicht kunnen we stilaan beginnen vooruitblikken hoe we deze nuttig kunnen gaan invullen en misschien kan BRU u daarbij een handje gaan helpen.   Megableu pakt dit jaar namelijk uit met buitenspellen voor het hele gezin. In het gamma onder meer Wereld Speelplein, Kikker Hop en Beestenboule die zowel jong als oud heel veel plezier kunnen laten beleven. Dankzij het handige formaat van de speldoos met handvat, kunnen de spelletjes gemakkelijk overal naartoe worden meegenomen!  Bovendien wordt deze buitenserie aangevuld met de Koosh Comet en de Koosh Paddle set.  Met andere woorden beleef een onvergetelijke zomer in de tuin of neem de spellen mee op reis, naar een BBQ met vrienden of een zomers tuinfeestje… of gewoon in je woonkamer!  Niet alleen is buiten spelen erg leuk, er zijn ook veel voordelen waar Megableu sterk in gelooft, zoals het verbeteren van de fysieke gezondheid, het vergroten van sociale vaardigheden en het stimuleren van de verbeelding en creativiteit. Wereld Speelplein Ontdek spellen van over de hele wereld!  Zijn de spelregels voor tikkertje overal hetzelfde? En ziet de hinkelbaan in Frankrijk er net zo uit als bij ons? Ontdek het met Wereld Speelplein! Met de 35 spelkaarten, stoepkrijt en knikkers ontdek en speel je spellen van over de hele wereld. Ga daarnaast ook op zoek naar elementen uit je omgeving zoals een tak, bal of sjaal.  Zo kan je eindeloos blijven spelen en nieuwe spellen ontdekken.  Wereld Speelplein doet kinderen culturen en gewoontes van over de hele wereld ontdekken.  Adviesleeftijd vanaf 6 jaar.  Het aantal spelers is minimum drie en kan verder uitgebreid worden. Kikker Hop Maak een parcours van leliebladen. Op de leliebladen staan handen en voeten afgebeeld. Spring van rij naar rij en zorg dat je juist landt! Bereik jij het einde zonder fouten of maak jij de gekste kikkersprongen in dit hinkelspel?  Kikker Hop stimuleert lenigheid, snelheid en coördinatie en kan gespeeld worden met twee of meer spelers.  Adviesleeftijd 6 jaar. Beestenboule Wordt Beestenboule uw eerste petanquespel met beestige ballen?  Een muis volgt zijn neusje naar een stukje kaas. Maar pas op! Een kat probeert de muis te vangen, maar wordt weggejaagd door een hond. En de hond… die wordt weggeduwd door een ezel. Kies je BeestenBoule en gooi hem zo dicht mogelijk bij zijn doel. Elke bal heeft een unieke vorm en rolt en stuitert op zijn eigen manier!  Beestenboule combineert handigheid met een snuifje geluk. Wie vind petanque met een twist nu niet razendspannend? Beestenboule kan gespeeld worden met 2 of meer spelers.  Adviesleeftijd 4 jaar. Koosh Comet Koosh Comet speel je met het Koosh Paddle Set en dat doe je alleen of tegen elkaar.  Uitdaging is om de Koosh bal zolang mogelijk in de lucht te houden!  Het spel kan trouwens op eindeloze manieren gespeeld worden.  Sla hem hoog of laag, van dichtbij of ver weg, alleen of met z’n tweeën… originaliteit kan het spel nog boeiender maken.  De lichte materialen en veerkrachtige racket maken het super gemakkelijk om de Koosh bal trouwens weg te slaan.   De Koosh ballen zijn gemaakt van rubberen draden en zijn licht in gewicht. Hierdoor wordt de hand-oog coördinatie gestimuleerd omdat het gemakkelijker is om de bal met je racket te raken.  De Koosh Comet is trouwens super gemakkelijk te vangen en te gooien!  Zwaai met z’n staart en laat hem los om hem ver te zien vliegen! De geprinte sjaal geeft een mooi visueel effect terwijl de comet door de lucht vliegt.  Gooi de bal gewoon naar elkaar, of probeer hem te vangen bij de genummerde staart: hoe verder naar het einde, hoe meer punten je scoort!  De rubberen draden hebben een unieke textuur- die helpt hij het ontwikkelen van tastzin en tastgevoel. De Belgische Radio Unie mag enkele van bovenstaande spelletjes wegschenken aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen in welk jaar spelletjesbedrijf MEGABLEU werd opgericht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 juni 2023 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de weg te schenken spelletjes.  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 juni 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden