BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Video Reportage

1500 festivalgangers vinden de weg naar p’Latse Doen

1500 festivalgangers vinden de weg naar p'Latse Doen
Foto: RVM

Het hitteplan die de gemeente Kuurne zaterdagmorgen had aangekondigd om uit te rollen het festival p’Latse Doen op de Vlaskouter is dan toch niet echt in werking moeten treden.  De brandweer kwam evenwel ter plaatse om hun slangen preventief uit te rollen, maar tot het natspuiten als verkoeling van de aanwezige toeschouwers van het festival kwam het echter niet. Wel werd door de brandweer een watervernevelaar geïnstalleerd. Op het hoofdpodium stonden onder meer Raaf De witte met frontzanger Michael Dewitte die oud – Kuurnenaar is, Pingpongclub, Ila, coverband Bulls On Parade die nummers bracht van Rage Against The Machine, Absynthe Minded, de band rond oud Vichtenaar Bert Ostyn en Moedertaal.  Naast het hoofdpodium was er tevens ook een tweede podium, Club 900 gedoopt, die ondergebracht was in een tent.  Door het warme weer besloot  de organisatie even wel om de prijs van water aan de bar te halveren.  Er werd eveneens zonnecrème ter beschikking gesteld aan de medewerkersstand van het festival.  Wie p’Latse Doen bezocht zag enkel maar blije gezichten, maar ongetwijfeld had het mooie weer, het aangename decor waarin het festival plaatsvond en de aangename sfeer die er heerste daar alles mee te maken.  “We mochten zaterdag 1500 toeschouwers begroeten op ons festival”, vertelt Sven Maes, voorzitter van p’Latse Doen, “Alles is goed verlopen, de opbouw ging vlot en op evenement zelf waren er geen incidenten.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Video Reportage
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online