BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Alerte buren waarschuwen nietsvermoedende bewoonster van pas ontstane brand in aangebouwde houtopslagplaats

Brand Distelbosstraat Hulste
Foto Samson
Zaterdag omstreeks het middaguur brak brand uit in een aangebouwde houtopslagplaats van een woning gelegen in de Distelbosstraat te Hulste.  De alertheid van de buren zorgde er echter voor dat het vuur snel kon worden opgemerkt. Het waren dan ook de buren die de bewoners van de woning op de hoogte brachten van de brand en alarm sloegen naar de brandweer toe, waardoor de schade beperkt kon worden gehouden.   De bewoonster die niets vermoedend aan het koken was op het ogenblik dat de brand uitbrak, probeerde nadat ze gealarmeerd was door haar buren met een tuinslang het vuur te lijf te gaan in afwachting van de brandweer.  De brandweer van de brandweerzone Fluvia had het vuur snel onder controle.
Brand Distelbosstraat Hulste
Foto Samson
Brand Distelbosstraat Hulste
Foto Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te