BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Campagne Waregem Koerse Feesten 2023 op gang getrapt

Waregem Koerse Feesten (juni 2023)

Tienduizenden feestvierders hebben 24 tot 30 augustus al in het rood aangeduid in hun agenda. En je kan ze geen ongelijk geven. Alle registers gaan dit jaar weer helemaal open met muziek, feest, foor en amusement in het stadscentrum. Geniet van optredens en sfeer tijdens de Seniorensteeple en Waregem Koerse Music, lach mee op de Nacht van de Humor, leef je uit tijdens De Kleinste Steeple en het multiculturele Mabatobato, slenter rond op de jaarmarkt, pik het creatieve festival Zinder mee, waag een gokje op de Koerse en laat je gaan op de foor. Afsluiten doen we ook dit jaar met magisch vuurwerk in het Regenboogpark.

Net als vorig jaar is het campagnebeeld integraal afgestemd op de look en feel van de affiche van Waregem Koerse. We trekken opnieuw voluit de kaart van de getekende retrostijl. Een papa met hoed houdt even het ijsje van zijn dochter vast terwijl zij een rondje maakt op de paardencarroussel. De combinatie van het galopperend carrousselpaard en de kleurrijke feestvlaggetjes omvatten de essentie van de Waregem Koerse Feesten: hét paardenevenement van het jaar in combinatie met een knallende feestweek voor jong en oud in het stadscentrum.

Alle informatie vind je op www.waregemkoersefeesten.be (Facebook) @waregemkoersefeesten (Instagram) en #wkf23 (Twitter).

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws