BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Duo Lietaer -Knockaert snelste in TBR Schort Rally 2023

TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
Zondag vond in Oekene de TBR Short Rally plaats. Met zijn acht klassementsproeven meteen goed voor in totaal 59.2 km aan wedstrijd. Aanvankelijk werd de wedstrijd beheerst door het team Steve Becaert – Vande Walle maar na het uitvallen van de leider met een gebroken aandrijfas tijdens een verbindingsrit tussen de 2 KP’s van zijn Ford Fiesta R5 kwam de eerste plaats terug open . Voor de start werden Brecht Hoorne en Steve Bécaert nog aangestipt als favorieten van de wedstrijd. De andere favoriet Brecht Hoorne raakte dan weer hard van de weg tijdens de eerste klassementsproef en diende gehospitaliseerd te worden voor een spoedoperatie. Jelle Segers deed er alles aan met de enige overgebleven R5 wagen om de leiding over te nemen in het klassement, maar dit was duidelijk buiten Paul Lietaer gerekend die erin slaagde met zijn Opel Ascona 400 de beste tijd neer te zetten op de TBR Schort Rally 2023. Het duo Jelle Segers- Dries Vergote werden verdienstelijk tweede op 5/100 sec in hun Skoda Fabia R5. Pieter-Jan Maeyaert en Jocelyne Deprez mochten de top drie afsluiten in hun BMW M3.
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson
TBR Schort Rally 2023
Foto Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport