BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Groene trui winnaar Jasper Philipsen sterkste in Dovy Natourcriterium te Roeselare

Dovy Natourcriterium
Foto Samson
Dinsdagavond werd in Roeselare het Dovy Natourcriterium gereden.  Dit jaar was het wielerfeest toe aan zijn 13de editie.  Het werd alweer een spannende wedstrijd waarbij Tour groene trui winnaar Jasper Philipsen (25, Alpecin-Deceuninck) zich de sterkste toonde na een sprint met een select gezelschap.   Jordi Meeus (25, Bora- Hansgrohe) werd verdienstelijk tweede en Michal Kwiatkowski (Ineos) mocht de top drie afsluiten.   Tiesj Benoot werd vierde.  Waregemnaar Jens Debusschere die toe was aan zijn laatste wedstrijd eindigde op een zesde plaats.   Bij de oud-renners ging de zege naar de Italiaan Andrea Tafi.  Johan Museeuw eindigde tweede net voor Peter Van Petegem. Jasper Verbrugge eindigde met zijn derde plaats als beste Belg in de afwachtingswedstrijd voor nieuwelingen

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport