BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Leden DC-Crew’s laten auto’s glimmen aan Sint-Pieterskerk

DC Crew
Foto Samson
Alleen maar glimmende voertuigen afgelopen zaterdag 1 juli op de parking van de Sint-Pieterskerk gelegen aan de Sint-Michielsweg in Kuurne.  Om hun vakantie nuttig in te zetten organiseerden de leden van DC-Crew’s er van 9 tot 17 uur een carwash om zo een gedeelte te financieren van het benodigde bedrag om hun deelname aan WK Hiphop in Blackpool UK te bekostigen.  De 14/15 jarige Hiphop talenten werden ook al Belgisch kampioen UDO, behaalden enkele weken terug brons op het EK UDO in Kalkar Duitsland en mochten de zilveren medaille meenemen naar huis op het BK Dance Waves.
DC Crew
Foto Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op