BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vier gewonden waarvan drie minderjarigen zwaargewond bij crash te Vlamertinge

Zware Crash in Vlamertinge
Foto FVL
Zaterdagmiddag even na 13 uur deed zich in de Krommenelstraat in Vlamertinge ter hoogte van de bocht aan het hoppeveld een zoveelste zwaar ongeval voor. Ondanks de weg tussen de Noorderring en de Dikkebusseweg nog maar pas werd voorzien van een nieuwe toplaag belette dit een 21-jarige bestuurder van een Toyota Yaris uit Houthulst niet toen hij vanuit de richting van Voormezele de weg volgde richting Vlamertinge om er in nog onduidelijke omstandigheden uit de bocht te gaan, vervolgens een duiker te raken en ten slotte meermaals over de kop te gaan met zijn voertuig. Een getuige die alles zag gebeuren verwittigde de hulpdiensten. Aanvankelijk  was er sprake van één of meerdere geknelde(n), maar uiteindelijk bleek dat iedereen op eigen kracht het zwaar verhakkelde voertuig had kunnen verlaten.
Zware Crash in Vlamertinge
Foto FVL
Toch bleek de balans zwaar te zijn.  Drie inzittenden raakten zwaargewond, de bestuurder van het voertuig liep slechts lichte verwondingen op.  Het gaat om twee kinderen, waaronder een jongen van 5 jaar en een meisje van 9 jaar, en een jonge vrouw van 17 jaar.  Het meisje van 9 die een schedelfractuur opliep diende per MUG-helikopter overgebracht te worden naar het ziekenhuis te Roeselare. Daar werd het kind meteen geopereerd, maar verkeerd niet in levensgevaar. Meerdere ziekenwagens, een MUG-Team en de MUG helikopter die toevallig in de buurt was kwamen ter plaatse om alle gewonden over te brengen naar het ziekenhuis. Een deel van de Krommenelstraat bleef tot na de takelwerken afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en