BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Zes weken lang – telkens op vrijdag en zondag – gratis muziek op het Kuurnse Marktplein

Kuurne Zomert
Op de foto herkennen we burgemeester Francis Benoit, Sandra van horecazaak De Middenstand, Kathy van café West-Vlaanderen, Chantal van ‘De Kroone’, Schepen Annelies Vandenbussche en Jonathan Breughe
Vrijdagavond 14 juli werd het startschot gegeven van een reeks van kioskconcerten die op vrijdag en zondag in de maanden juli en augustus zullen plaatsvinden op het Kuurnse marktplein.  Het was de lokale band The Ed Sullivan Quartet die afgelopen vrijdag ‘Kuurne Zomert’ mocht openen.  Naast deze band volgen nog Request, Low Budget, Les Poulains Flandriens, Once Again, Leizy, Zanger Didier, Swing’n Gents, Mowgly (Peru), Final Straits (Dire Straits) en 2TheLimits.   Op zondag 20 augustus om 19u00 wordt de reeks van zomerconcerten afgesloten met The Wizards. “Reeds voor de vijfde keer gaan we de samenwerking aan met de lokale horeca voor een zomer vol muziek in het Kuurnse gemeentecentrum.”, vertelt burgemeester Francis Benoit, “Zowel op vrijdag- als zondagavond is het heerlijk vertoeven op het Kuurnse marktplein of op een van de terrasjes van onze lokale horeca.  Ik kan alleen maar iedereen aanmoedigen zeker een van onze zomerconcerten te komen bijwonen!”  De tributeband ‘The Ed Sullivan Quartet’ die ‘Kuurne Zomert’ mocht openen en heerlijke muziek uit de jaren ’60 bracht had alvast vrijdagavond weinig moeite om de eerste mensen aan het dansen te krijgen.  Het volledige programma is terug te vinden via www.kuurne.be/zomerconcerten  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online