BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Bart Peeters komt naar Capitole Gent en Trixxo Theater in Hasselt

Bart Peeters & De Ideale Mannen geven er een lap op. Zij spelen een combinatie van hits, songs die ze zelf een beetje vergeten waren en gloednieuwe muziek.

Een groot aantal meezingers en hits staan op het menu. Met o.a. ‘Brood voor morgenvroeg’, ‘Dat komt door jou’, ’Lepeltjesgewijs’,… Een Best-Of-Bart Peeters feest van hier tot in Tokio, maar dan in de theaters. Na deze korte toer zullen Bart en zijn Ideale Mannen voor een tijd niet meer te zien zijn in theaterzalen.

Bart wordt vergezeld door zijn vaste compagnons de route: Ivan Smeulders–bas, accordeon, percussie, zang; Mike Smeulders–piano, accordeon, zang; Piet Van den Heuvel–gitaar, percussie, zang; Emile Verstraeten–viool, mandoline, gitaar, zang en Amel Serra Garcia–percussie, zang.

Bart Peeters & De Ideale Mannen Geven er een lap op! Op vrijdag 10 november in Trixxo Theater Hasselt en op zaterdag 2 december in Capitole Gent. Tickets vanaf nu vrijdag 25 augustus om 10u via www.capitole-gent.be en www.trixxo-theater.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 augustus 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws