BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Koopactie Bra3 Kuurne Onderneemt goed voor 8000 euro aan prijzen

Met de Ezelsfeesten in zicht eind september, steekt ook het braderiecomité van wal met hun jaarlijkse koopactie.  Wie vanaf 1 september bij een van de 57 deelnemende Kuurnse handelaars zijn aankopen doet maakt zo kans winnaar te worden van een van de waardebonnen die er te winnen zijn. 

“Ook dit jaar wil het braderiecomité terug heel wat mensen gelukkig maken”, opent Johan Bossuyt, voorzitter van het braderiecomité, “In de prijzenpot hebben we onder meer 100 bonnen van 50 euro en drie superprijzen ter waarde van 900 euro, meteen een knipoog naar 900 jaar Kuurne.  Binnenkort mogen de inwoners van Kuurne ook onze braderiekrant in hun bus gaan verwachten.  Nu de werkzaamheden in de centrumstraten achter de rug zijn en het marktplein en de tramstatie vrij zijn kunnen we weer gebruik maken van het volledige braderieparcours tijdens de Ezelsfeesten.   Ook dit jaar investeren we opnieuw sterk in straatanimatie, iets dat we trouwens al meer dan 25 jaar doen.  Bezoekers van de Ezelsfeesten weten ondertussen dat ze er steeds humor, muziek, acrobatie, verbeelding, verwondering, … kunnen zien, horen, ontdekken en beleven.  De Ezelsfeesten zijn niet zomaar een rij kramen maar sfeer en ambiance.”  Meer info over de koopactie en de animatie op de Ezelsfeesten is terug te vinden via www.braderiecomitekuurne.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 augustus 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online