BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Laatste 500 tickets voor Kamping Kitsch Club in verkoop gegaan

PietPerlut-3

Op zaterdag 19 augustus vindt de twaalfde editie van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux, plaats aan de Lange Munte in Kortrijk.  En ook dit jaar loopt de kaartenverkoop opnieuw als een trein.  De (fluo)verkleedkleren mogen alvast terug uit de kast gehaald worden voor het zotste eendagsfestival van de Benelux die al binnen enkele dagen van start gaat. 

Vier nieuwe stages en 10 podia

Op niet minder dan vier nieuwe stages (Oktoberfist Fest, Tagmag, Radio Topkaas, Kings Club) en 10 podia (Mijn Stage, Spoiler Room, Terror Tente, Slager Tente, In Bed Met Hot Marijke, Mad Ambition) zullen in totaal 120 artiesten het beste van zichzelf geven.  Het thema dit jaar is anti-anti-woke met als tagline “YOU NEVER WOKE ALONE”.  

Vriendenfeestje

Kamping Kitsch Club begon ooit als een klein vriendenfeestje met honderd aanwezigen in de Kitsch Club in Knokke en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde met edities in eigen land maar ook in Nederland en Duitsland.  Om al in de stemming te komen, geeft Kamping Kitsch Club alvast tien goede redenen om ook deze editie op zaterdag 19 augustus niet te missen. Ook dit jaar voorziet de organisatie trouwens de ene verrassing na de andere.  

Tien om te zien

De Tien die je zeker moet hebben gezien zijn: DJ PHILEMON, Nonkel Jef, Piet Perlut (de wandelende en balzaktastelijke penis van Kamping Kitsch Club), Mark Coucke, Big Klit(de Amerikaanse rapster), Frank Verstaeten (voormalige uitbater van een polyvalente zaal met dansgelegenheid in Antwerpen), Hot Marijke, Mel & Den (Twee Nederlandse schlagerzangers die veelzeggende hits zoals “Dwergenlied” en “Het leven is geen ponykamp” op hun naam schreven), Glenn Verbauwhede (Ex-keeper Club Brugge), Chippendales en Freddy Rich (De beste van veertien finalisten in een zoektocht van Kamping Kitsch Club naar nieuw talent). 

Laatste 500 tickets

Intussen gaat de voorverkoop van het knotsgekke festival zo hard als een thunderplugstotende en vibrerende prostaatvibrator. De laatste 500 tickets zijn beschikbaar, waarmee de teller op bijna dertigduizend verkochte tickets staat.  Tickets zijn te bekomen vanaf 59 euro, exclusief servicekosten. Meer info is terug te vinden via www.kampingkitschclub.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 augustus 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd