BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Manon Vekeman-Marcelis: finaliste Miss Grace Benelux 2023

Op 9 september 2023 gaat in het Cultureel Centrum van het Vlaams Brabantse Asse, de grote finale show van Miss Grace Benelux 2023 door. Deze finale is het slotstuk van een hele reeks fotoshoots, modeshows, teambuildings …

Eén van de deelneemsters is Manon Vekeman-Marcelis, 20 jaar jong. Zij is afkomstig uit Vlaams-Brabant en speelt dus een thuismatch.

Manon verduidelijkt waarom zij voor Miss Grace Benelux 2023 kiest: ” (…) hun visie sprak me enorm aan, men legt naast schoonheid vooral de nadruk op inhoud. Ook heb ik al sinds jonge leeftijd een enorme passie voor dans, vandaar dat ik ook lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de Universiteit Gent studeer. Ik schreef me in voor deze missverkiezing omdat ik al sinds jonge leeftijd droom om aan modellenwerk te doen. “

Lezers kunnen Manon helpen de top 8 te halen! Dit doe je door op Instagram en Facebook (Manon Vekeman-Marcelis) campagne foto leuk-te-vinden, te delen en te reageren. 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 augustus 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws