BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Op vijf dagen tijd creëren jongeren hun eigen creatieve hangplek in Sint-Niklaas bij ACCSI VZW

Ondernemerskampen

Voor het zesde jaar op rij organiseert Junior Argonauts ondernemerskampen voor jong, gepassioneerd geweld. Deze week vindt voor de eerste keer hun interieurvormgevingskamp plaats in het cultuurcentrum te Sint-Niklaas. 

Deze week gingen jonge creatievelingen (tussen 12 en 18 jaar) aan de slag om van een ongebruikte, stoffige ruimte een toffe, hippe plek te creëren waar ze later creatief aan de slag kunnen en samenkomen. Ze pimpen meubels pimpen, overtrekken zetels, verven, ze gingen de Kringwinkels onveilig maken, de ruimtes mooi aankleden, …. 

Toonmoment

Het resultaat kan je zien op vrijdag 11 augustus om 16h, ACCSI VZW, Grote Markt 1, Sint-Niklaas.

Voor meer info kan je alvast een kijkje nemen op hun website:
https://www.juniorargonauts.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 augustus 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws