BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bingo namiddag voor het goede doel blijft aan populariteit winnen

Sinds eind maart 2021 worden in de hoeveschuur van Hoeve Vandewalle op regelmatige tijdstippen bingonamiddagen georganiseerd waarvan de opbrengst geschonken wordt aan een goed doel.  Elke editie zien de organisatoren van de bingonamiddagen het aantal aanwezigen stijgen.  De volgende zondagse bingonamiddag staat ingepland op 5 november.

Barbara en Pedro Colasse zijn dol op Bingo.  Af en toe trokken ze dan ook richting Waregem om er eens bingo te spelen.  Het viel hen echter telkens op bij hun bezoek dat bingonamiddagen meer en meer aan populariteit winnen en dus heel wat aanwezigen hun interesse deelden in het spel. 

Eigen bingonamiddag

Daarom besloot het koppel om samen met enkele kennissen die ze kennen via de organisatie van de halloweentocht in de centrumschool om op regelmatige tijdstippen een eigen bingo namiddag in te richten.  “Organiseren zit me in het bloed”, zegt Pedro Colasse, “Dat is echter niet altijd naar de zin van mijn vrouw Barbara, die soms zegt “jij met al uw ideeën”.  Achter deze bingonamiddagen staat ze echter wel, gezien de opbrengst ervan geschonken wordt aan een goed doel.  Tevens kan ik ook op de steun rekenen van Ayala, Diego, Bernard en Angelo Colasse, Therese D’hondt, Davy en Lotte Berguigue, Ann Decock, Ringo en Melissa Six.” 

Aantal bezoekers in stijgende lijn

“Sinds wij eind maart 2021 onze eerste editie lanceerden zien wij het aantal bezoekers keer na keer maar stijgen.   Bingo is trouwens een spel voor alle leeftijden en alle lagen van de bevolking.  Iedereen is welkom bij ons, zowel jong als oud.  Wij sluiten niemand uit!  Zelf krijg ik alvast een goed gevoel als ik zie dat de aanwezigen zich goed voelen en een gezellige namiddag beleven waar ze ook nog eens kans maken een mooie prijs mee naar huis te nemen!  Er worden telkens drie rondes gespeeld waarbij onze authentieke bingotrommel ons belangrijkste instrument is. 

Per ronde drie prijzen

Per ronde zijn er telkens drie prijzen te winnen.  Bij iedere ronde kunnen de aanwezigen zelf kiezen hoeveel ze inzetten maar de minimuminzet is 1€ per lotje. We spelen altijd voor een volle lijn, twee volle lijnen en volle kaart. Af en toe doen we zelfs een extra prijs als iemand als eerste de vier hoeken heeft bijvoorbeeld.  Per bingonamiddag proberen we altijd een prijzenpot van om en bij de 500€ aan te bieden.”  Wie interesse heeft om deel te nemen aan de bingonamiddag dient zich echter wel best vooraf in te schrijven om zo zijn plaatsje in de zaal veilig te stellen.  Inschrijven kan via de Facebookpagina Bingo Kuurne of telefonisch op het nummer 0496 / 36.80.46.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws