BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Binnenkort in de Kortrijkse Skatebowl: BMX’en bij volle maan

Binnenkort in de Kortrijkse Skatebowl: BMX'en bij volle maan

KORTRIJK – Op vrijdag 29 september is de Skatebowl in Kortrijk the place to be voor iedereen die into BMX is. Tijdens een nieuwe editie van Red Bull Full Moon komen pro riders en beginnende BMX’ers er samen onder het licht van de volle maan en geven ze het beste van zichzelf op de beats van dj truck Red Bull Big Bob. Dat doen ze in drie categorieën – best run, best trick en best flow – onder het toeziend oog van een 3-koppige jury van experten. Crazy tricks en good vibes.

Red Bull Full Moon

Tijdens Red Bull Full Moon zet event car Red Bull Big Bob met een reeks verrassende events verschillende actiesporten in de spotlight. Letterlijk. BMX, skate, wakeboarding, basketbal… Naast de volle maan zijn de enige vereisten coole beats en goede vibes. De wedstrijd is open voor zowel beginners als professionele atleten.

Feestje

Pro BMX’er Kenneth Tancré hierover “In 2018 was ik er ook al bij en het was de max! Heel blij dat er nog eens zo’n coole BMX-wedstrijd in België wordt georganiseerd. Avondsessies zijn ook zeldzaam in BMX, en dat maakt van Red Bull Full Moon net zo’n uniek concept. Heel benieuwd naar het niveau hier. We gaan er een feestje van maken!”

Praktisch

Bij volle maan op vrijdag 29 september vanaf 20u00 (start registraties), met start van de verschillende competities om 21u15. In ‘Skatebowl’, Albertpark, IJzerkaai Kortrijk.

Inschrijven is gratis en kan via redbull.be/fullmoon of ter plekke. Om deel te nemen moet je minstens 16 jaar zijn.

Er wordt geracet in 3 competities: (1) Best Run (2) Best Trick (3) Best Flow. De competitie is open voor pro riders en beginners.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd