BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws

Hannah Sierens is nieuw Tineke van Heule

Ook dit jaar ging Heule opnieuw op zoek naar een nieuw Tineke van Heule, een verkiezing die toe was aan de 59 ste editie.    Kandidate nummer 7, Hannah Sierens uit Gullegem, mocht uiteindelijk het fel begeerde lint omdoen en mag zich zo vanaf heden Tineke van Heule 2023 noemen.  

Een weekend lang streden acht kandidates voor het zilveren lintje.  Het was uiteindelijk wachten tot zondagavond 21.15 uur om de uiteindelijke winnares en haar eredames te kennen.  

Voor Hannah Sierens (22), Nora Dekyvere (18) en Saar Demuynck (17) begint het avontuur nu pas echt. Een jaar lang zullen deze drie freules Heule vertegenwoordigen als Tineke en haar eredames van de 59ste editie van de Tinekesfeesten. 

Dat ook Heule benieuwd was wie de uiteindelijke winnares zou gaan worden, bleek uit het feit, dat de tent op het Lagaeplein volledig was volgelopen om samen vol spanning te kijken naar de bekendmaking.

De 59 ste editie van de Tinekesfeesten was alvast meer dan geslaagd. Veel volk, tropische temperaturen, een leuke sfeer en heel wat liters bier die rijkelijk vloeiden. Vrijdagavond mocht de organisatie reeds een 15.000 bezoekers verwelkomen. Ongetwijfeld had de voorstelling van de acht kandidates daar iets mee te maken. Over het verdere verloop van de feestelijkheden op zaterdag en zondag werden nog geen bezoekerscijfers meegedeeld.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws