BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Harelbeke derde editie foodtruck festival op Marktplein

Scoor je korting voor het foodtruck festival door lokaal te winkelen

Op zaterdag 30 september 2023 is het verzamelen geblazen op het Marktplein van Harelbeke voor de derde editie van het foodtruck festival, een organisatie van het handelscomité Harelbeke. Vanaf zaterdag 16 september scoor je korting voor het foodtruck festival door lokaal te winkelen.

“We willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze blijven stellen in de lokale handels- en horecazaken”, zegt Olivier De Block, voorzitter van het handelscomité.

“Bij elke aankoop in een deelnemende handelszaak ontvangen klanten een bon die recht geeft op 1 euro korting op het foodtruckfestival. De bonnetjes kunnen gecumuleerd worden, dus meer winkelen betekent een fikse korting in eten en drinken”, geeft schepen Kathleen Duchi mee.

Het festival opent om 17 uur op het Marktplein. Voor de muzikale sfeer zorgt de ambiancegroep d’Introots om 20 uur. Maak je geen zorgen over eventuele regen, er wordt een grote tent geplaatst waar je rustig en droog kunt genieten van eten en drinken.

Meer informatie: http://www.shoppeninharelbeke.be/

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws
Live Nation Nieuws 08052024

Live Nation Nieuws !

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld. Vandaag … concertnieuws

Live Nation Nieuws 08052024

Live Nation Nieuws !

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld. Met vandaag onder