BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurster gewond na botsing met verreiker in Wervik

WERVIK – Vrijdagvoormiddag omstreeks 10.09u werden de hulpdiensten opgeroepen voor een gekneld persoon in voertuig nabij het kruispunt Klijtsraat – Amerikastraat in de Kruisekestraat. Een bestuurster kwam er met haar wagen bijna frontaal in botsing met een verreiker. Bij de klap werd de linkervoorkant van het voertuig zwaar beschadigd en zat de bestuurster gekneld in haar voertuig. De brandweer haale het dak van de wagen om de bestuurster met een wervelplank te kunnen bevrijden. Zij werd gewond, maar buiten levensgevaar, overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen