BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Brandweer rukt uit voor ‘schoorsteenbrand’ meteen nadat schoorsteenveger vertrokken is

Foto Samson

Kuurne – Vrijdagnamiddag even voor 13.30 uur rukte de brandweer uit naar de Molensteen in Kuurne. Bewoners van een woning waar ’s morgens nog een schoorsteenveger was langs geweest om het rookkanaal te reinigen hadden er alarm geslagen nadat ze opgemerkt hadden dat er rookontwikkeling was ontstaan in hun schoorsteen. De brandweer snelde ter plaatse maar kon na een grondige inspectie niet echt iets vaststellen wat de rookontwikkeling had veroorzaakt in het rookkanaal. Met de winter in zicht was dit meteen de eerste uitruk voor de brandweer voor schoorsteenbrand na een lange zomer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online