BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Conny en Thomas lanceren eigen kennisreeks: Mad About Math

KORTRIJK – De wereld van de wiskunde wordt een pak boeiender, want Thomas en Conny gaan van start met een wiskundige reeks: Mad About Math. De reeks educatieve en amusante filmpjes draaien rond wiskundige concepten die op een leerzame, maar vermakelijke manier worden overgebracht. Thomas en Conny willen wiskunde op die manier toegankelijk maken voor iedereen. De filmpjes zijn te volgen op Youtube, Instagram, Facebook en TikTok.

Conny en Thomas zijn gepassioneerde content makers, allebei met een diepgaande liefde voor wiskunde. Ze zijn vastbesloten om mensen te inspireren en wiskunde op een fijne manier bij te brengen. “Tijdens onze reis samen werd onze aflevering Mad About Math zo goed ontvangen dat we dit concept niet zomaar konden loslaten”, vertelt Thomas. “De filmpjes zullen niet alleen educatief zijn, maar ook humor bevatten. We willen de meest complexe, wiskundige onderwerpen gemakkelijk uitleggen. Iedereen moet het begrijpen.” vult Conny aan.

“Achter de schermen gebeuren vaak de grappigste dingen”

De serie Mad About Math zal beschikbaar zijn op verschillende sociale mediaplatformen, waaronder YouTube, Instagram en Facebook. Daarnaast zullen er op TikTok enkele korte fragmenten, bloopers en extra’s worden gedeeld om de kijkers een exclusief kijkje achter de schermen te bieden. “Achter de schermen gebeuren vaak de grappigste dingen. Dat zijn vaak hele leuke beelden. Die willen we het publiek niet ontnemen”, laat Conny weten.

Wiskunde toegankelijk (én begrijpbaar) maken voor iedereen

Gisteren werd het eerste filmpje op YouTube gelanceerd. De huisstijl- & communicatie begeleiding komt van de creatievelingen van Thinkedge uit Kortrijk. “ Ik was even geleden te gast in hun podcast Tweespraak. Er was meteen een klik. Mijn vrouw Cathy kent Thinkedge al jaren. De samenwerking was dus een logisch gevolg. Ze vertaalden op een machtige manier onze wensen naar een visueel concept ”, aldus Thomas.

Volg Mad About Math op hun sociale media en blijft op de hoogte van updates, hun video’s en zoveel meer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws