BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws

Opendeur brandweerpost Kuurne lokt veel nieuwsgierigen

Wie een blik wilde werpen achter de schermen van de brandweerpost Kuurne was zondag van harte welkom in de brandweerkazerne waar diverse doe-activiteiten te beleven vielen.  Eens zelf achter het stuur zitten van een brandweerwagen, een brandweerpak aantrekken om ermee op de foto te gaan, het behoorde allemaal tot de mogelijkheden.  Maar ongetwijfeld zagen ook veel kinderen een kinderdroom uitkomen.  Zelf eens een brandje blussen met een brandweerslang of schuimblusser of toch liever het springkasteel uitproberen voor al deze doe-dingen zat je goed bij de brandweer. Maar ook maandag viel er nog iets te beleven in de brandweerkazerne gezien op Ezelsmaandag een nieuwe editie van de vuurvogelschieting doorging. Dit jaar werd deze competitie trouwens gewonnen door de oud bevelhebber van de Kuurnse brandweerpost, ere Adjudant Rudy Dewolf. 

Foto’s Hendrik Lefebvre – NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws