BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Puur volksvermaak op Ezelsmaandag in Kuurne met kleuter-, kinder- en dorpelingenkoers

Op Ezelsmaandag werd in Kuurne in de namiddag het stalen ros van stal gehaald gezien deze in het teken stond van kleuter-, kinder- en dorpelingenkoersen. Bij de allerkleinsten (2-3 jaar) die als eersten het tegen elkaar mochten opnemen kwamen drie deelnemers aan de start waaronder Basiel Van Lerberghe, zoon van Soudal – Quick Step renner Bert Van Lerberghe.  Ondanks de wedstrijd spannend begon nam Marie Defoor al snel meer en meer voorsprong en slaagde erin de wedstrijd te winnen.   Basiel Van Lerberghe eindigde verdienstelijk tweede en Cilou Bekaert derde.  Cilou was zelfs zo teleurgesteld in haar prestatie die ze neerzette dat ze niet op het podium wilde.  Nadat de kleuters en kinderen hun wedstrijden hadden afgewerkt was het vervolgens de beurt aan de volwassenen in de Aperitief-, Recreatief- en Competitieve dorpelingenkoersen.

Foto’s Hendrik Lefebvre – NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws