BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice Marieke Vaneeckhout en bedenker Frank Van Beneden.

De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren van het cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf wegschenken aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen aan welke organisatie Marieke & Frank de verkoopopbrengst van hun boek schenken en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 november 2023 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de weg te schenken exemplaren en voor je het weet, geniet je samen met Knarf van dit prachtige DOEboek vol avontuur!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Frank Van Beneden bedenkt een boek

Op de foto v.l.n.r. illustratrice Marieke Van Eeckhout, bedenker/auteur Frank Van Beneden en Jeremie Van Eeckhout (Copyright: Jeremie Van Eeckhout) OUDENAARDE – In het Oudenaardse