BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: win het boek bomvol nieuwe wereldrecords: GUINNESS WORLD RECORDS 2024

Sinds midden september ligt de nieuwe editie van het Guinness World Records 2024 boek in de winkel die ook nu opnieuw barst van de records en geweldige foto’s met als thema Onder water. Er is onder meer aandacht voor bizarre beesten als de giga-octopus, maar ook voor bekende Guinness-onderwerpen als het menselijk lichaam, wetenschap en techniek en sport en avontuur. 

Officially amazing

Ook staan er veel dieren en kids in die officially amazing zijn met hun records, zoals de hoogste kat, de meeste basketbaldunks door een konijn, het vaakst in 1 minuut een pannenkoek keren en de jongste persoon die een nieuw dinosaurusfossiel ontdekt.

Het allerbeste cadeauboek voor het hele gezin!

Natuurlijk hebben Nederlanders en Belgen ook records bemachtigd, waaronder:
– De meeste stellen (433) die tegelijkertijd een sliert spaghetti eten, 13 mei 2022 in Gent
– Het grootste gummisnoepje: reuzengummibeer van 1728 kilo en 2,5 meter, 20 april 2023 in Oosterhout
– Hoogste gemiddelde snelheid tijdens wielerwedstrijd Parijs-Roubaix: 46,841 km/u, Mathieu van der Poel, 9 april 2023 in Frankrijk

Speel gratis mee

De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren van het Guinness World Records 2024 boek wegschenken aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen welke uitgeverij het Guinness World Records 2024 boek uitgeeft en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 11 november 2023 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de weg te schenken exemplaren.  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden