BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Afzuigkap vat vuur bij het bakken van frietjes

Lendelede – Dinsdagmiddag omstreeks 12.30 uur repte de brandweer zich naar de Heulsestraat in Lendelede voor een woningbrand. Toen de alleenstaande bewoonster van de woning frietjes wilde bakken liep het echter grondig mis en vatte de afzuigkap van haar keuken vuur. Gelukkig wist de toegesnelde brandweer de situatie snel onder controle te krijgen en werd achteraf de woning geventileerd. De keuken was de enige ruimte die brandschade had opgelopen, maar ook de rest van het huis had te maken met de gevolgen van rook en roet. Bovendien was er ook een stroomstoring. Als gevolg hiervan hebben de bewoners voorlopig onderdak gevonden bij hun familie. De vrouw zelf kwam ervan af met de schrik.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws