BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto komt naast de weg terecht te Heule

Heule – Donderdagavond deed zich iets na 21 uur een ongeval voor met een VW Golf. Vermoedelijk het slechte zicht tijdens een hevige regenbui lag daarbij aan de basis. Het ongeval vond plaats op het kruispunt van de Mellestraat en de Sint-Katharinastraat in Heule, waar de weg net volledig vernieuwd werd. De auto kwam naast de rijweg terecht en reed zich vervolgens vast in de modder. De inzittenden, twee kloosterzusters, raakten niet gewond en kwamen er met de schrik vanaf.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en