BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Autostal Groeninge schenkt 1500 bomen en struiken aan Moeskroen

Foto Samson

Moeskroen/Kortrijk – Deze namiddag hebben de burgemeesters Vincent Quickenborne van Kortrijk en Brigitte Aubert van Moeskroen elkaar ontmoet in Rue de chalet in Moeskroen naar aanleiding van een schenking van 1500 bomen en struiken door Autostal Groeninge, de organisatie achter de 6 Uren van Kortrijk Rally.

Foto Samson

Onder deze schenking bevinden zich 15 kastanjebomen en notenbomen. Het stuk land waarop deze schenking plaatsvindt is momenteel braakliggend en zal worden beplant met fruitbomen en struiken. Bovendien zal het toegankelijk zijn voor het publiek. Autostal Groeninge heeft eerder al een soortgelijke schenking gedaan in het Bellegem Bos. De volgende editie van de 6 Uren van Kortrijk Rally zal plaatsvinden op 18 tot 19 november.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws