BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Plopsaland treinen rijden stipt dankzij GeoDynamics

DE PANNE/KORTRIJK – GeoDynamics een vooraanstaand bedrijf in track and trace oplossingen, kondigt trots aan dat het een partnerschap sloot met Plopsa, om de treinen van de Plopsa Express in het populaire pretpark Plopsaland De Panne op tijd te doen rijden. Via een zogenaamd ‘real-time tracking systeem’ weet de bezoeker op elk moment waar de treinen zich ergens in het park bevinden en worden onnodige wachttijden dus vermeden.

Het nieuwe systeem maakt gebruik van geavanceerde track and trace technologie. GeoDynamics leverde de trackers die het voor Plopsa mogelijk maakt, om de exacte locatie van de Plopsa Express permanent te monitoren. Zo kan Plopsaland De Panne haar bezoekers informeren over de actuele locatie van de treinen, waardoor wachttijden vermeden worden en bezoekers een betere planning kunnen maken voor hun dag in het park.

West-Vlaams bedrijf biedt innovatieve oplossing voor real-time track and trace

Ook in de officiële Plopsa-app kan je de wachttijd in real-time per station raadplegen, wat handig is als je in het park rondloopt. “Met deze innovatieve oplossing van GeoDynamics kunnen we onze bezoekers een nog betere ervaring bieden, waarbij zij in real time op de hoogte zijn van de locatie van de Plopsa Express in het park,” vertelt Philippe Despierre, IT directeur van Plopsa.

Niet aan proefstuk toe

“Door onze expertise als track and trace specialist in te zetten, zijn we in staat om een op maat gemaakt systeem te ontwikkelen dat perfect aansluit op de behoeften van Plopsa,” zegt Peter Vermeesch, managing partner van GeoDynamics. “Dit partnerschap betekent een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van real-time tracking oplossingen en we zijn verheugd om samen te werken met een gerenommeerd bedrijf als Plopsa.” GeoDynamics is al enkele jaren specialist in mobiele tijdsregistratie. Het bedrijf richt zich op eventorganisatoren, de bouwsector, installateurs, onderhouds- en serviceploegen, openbare diensten en andere organisaties met mobiele medewerkers en een wagenpark.

Live entertainment

De technologie van GeoDynamics wordt toegepast tijdens heel wat evenementen, gaande van sport tot live entertainment. Heel wat festivals, zoals bv. Rock Werchter, implementeren de trackers om de organisatie van hun event te optimaliseren en te professionaliseren. Denk aan het coördineren van hulpdiensten tijdens incidenten, opvolgen van medewerkers enzovoort.

Ook in het wielrennen

Ook Flanders Classics behoort al jaren tot de vaste klanten en kan dankzij de technologie vinger aan de pols houden voor vele zaken zoals de uitgestrektheid van het peloton, de interprovinciale opvolging van de wedstrijd, enz. De diversificatie van toepassingen getuigt van GeoDynamics’ continue streven naar innovatie en maatwerkoplossingen voor uiteenlopende sectoren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Nieuwe Stadswandelroute in Torhout

Nieuwe Stadswandelroute in Torhout

TORHOUT – Westtoer, provincie West-Vlaanderen en de stad Torhout introduceren de nieuwe Stadswandelroute Torhout. De route van 3,6 km is bewegwijzerd met 80 metalen klinknagels