BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws, Sport

Regen zorgt voor extra spektakel en diverse valpartijen tijdens X2O Trofee te Kortrijk

Foto’s Samson

De X2O Trofee Kortrijk Urban Cross 2023 lokte afgelopen zaterdag opnieuw veel toeschouwers richting de guldensporenstad. Deze kregen naast een sterke bezetting ook een spannende wedstrijd te zien waarbij de regen, die in tussenpauzes uit de lucht viel, ervoor zorgde dat het parcours nog een stukje gladder werd met diverse valpartijen tot gevolg. De wedstrijden van de junioren en beloften mannen werd gedomineerd door een strakke wind en bewolking, maar regenval bleef uit. In de namiddag piepte de zon even door het wolkendek maar tijdens de wedstrijden van de elite mannen en – vrouwen, werden nu en dan eens de hemelsluizen geopend waardoor het parcours verder werd omgevormd tot een modderpoel. De talrijk opgekomen toeschouwers genoten van het spektakel die zich afspeelde in- en rondom het Koning Albertpark. De sterke bezetting bij zowel de mannen als de vrouwen zorgde voor spannende races, met bekende namen zoals Lucinda Brandt, Denise Betsema, Sanne Cant, Eli Izerbyt en Lars Van Der Haar. De winnaars van de verschillende categorieën waren Jasper Schoofs bij de junioren mannen, Arne Baers bij de beloften mannen, Fem Van Empel bij de elite vrouwen en Eli Iserbyt bij de elite mannen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws, Sport