BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Sonic City: het Wilden Westen in Kortrijk

KORTRIJK – Het programma van Sonic City wordt elk jaar samengesteld door één of meerdere curatoren. Zij kiezen hun favoriete bands, bekend of onbekend, om het podium van Depart in Kortrijk te betreden tijdens het drie dagen durende festival. Sonic City graaft diep in het alternatieve aanbod en is een jaarlijkse hoogmis voor muziekfanaten.

De 15e editie van Sonic City Festival, het jaarlijkse driedaagse festival vol ontdekkingen en muzikale gelukzaligheid werd samengesteld door het Belgische wereldveroverende duo Charlotte Adigéry & Bolis Pupul. Zij zijn de curatoren van Sonic City 2023. Hun geestige, slimme en originele muziek vindt zijn tegenhanger in hun curatorkeuzes.

Gevarieerde line-up

Underground, opkomend, gevestigd of een klasse apart: de line-up van Sonic City brengt een inspirerende en opwindende groep bands samen.

Vrijdag 10 november: Stereolab, Youth Lagoon, Rose City Band en Deerhof (18u00)

Zaterdag 11 november: Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Eddie Chacon, Jockstrap, Lucrecia Dalt, Alice Low, Bolis Pupul, Brahja, Chalk, Deki Alem, Geoffrey Burton, Laima, Model/Actriz, NAH, Ruby Haunt, The Germans en The Whodads (13u30)

Zondag 12 november: WITCH, Dream Wife, Andy Stott, Tom Skinner, Timber Timbre, Bitchin Bajas, cumgirl8, Deeper, Decisive Pink, Fat Dog, Joanna Sternberg, Moin, Rahill, University, U.S. Girls, Water From Your Eyes en Willow Parlo (12u30)

Sonic City Festival The Venue Depart in Kortrijk, Nelson Mandelaplein 18

Alles en nog veel meer over Sonic City lees je hier

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws