BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

WK Dance strijkt neer in het Proximus Theater in De Panne

DE PANNE – Van 27 november tot en met 3 december staan het Proximus Theater en het Plopsa Hotel volledig in het teken van het IDO Wereldkampioenschap Jazz, Ballet & Moderne dans.

In samenwerking met de International Dance Organization vindt van 27 november tot en met 3 december het Wereldkampioenschap Jazz, Ballet & Moderne dans plaats in het Proximus Theater. Daarbij zullen 3.716 dansers uit 33 landen het beste van zichzelf geven tijdens hoogstaande dansprestaties.

Ontzettend blij

“Wij zijn vanuit de organisatie ontzettend blij om voor dit WK te mogen samenwerken met Plopsa. Er wordt aan alles gedacht en dat geeft ontzettend veel motivatie om all the way te gaan. Naast Plopsa is ook gemeente De Panne mee op de kar gesprongen. Veel hotels en restaurants in de wijde omgeving zullen tijdens die week openblijven om dansers en toeschouwers op te vangen.” laat Dimitri Covent, organisator IDO Wereldkampioenschap optekenen.

Vereerd

Carl Lenaerts, CEO van Plopsa is dan weer vereerd ” om de gehele organisatie alsook alle dansers te mogen ontvangen in het Proximus Theater en in het Plopsa Hotel. Beide accomodaties zijn de ideale uitvalsbasis om dergelijke events te organiseren. Wij hopen dan ook een groot aantal sympathisanten te mogen verwelkomen in ons Proximus Theater om het dansspektakel live mee te volgen.”

Meer informatie vind je hier en hier.

Het WK Dance is toegankelijk voor het grote publiek. Een ticket om het WK bij te wonen, kost €20 per dag. Kinderen, jonger dan 12 jaar, betalen €12. Tickets kunnen online aangekocht worden via volgende link: www.idc-belgium.com.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws