BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand door elektrisch vuurtje in Bockor café ‘De Club’

LENDELEDE – Zaterdagmorgen even na 6.30 uur brak brand uit in het Bockor Cafe te Lendelede. Aanvankelijk had de brandweer omstreeks 6.45 uur een oproep ontvangen voor brand die was ontstaan in een woning op het dorpsplein 30 in Lendelede. Na onderzoek bleek dat er in deze woning niets aan de hand was, maar dat de brand zich twee huizen verderop in het Bockor Cafe bevond.

Het bleek te gaan om een elektrisch vuurtje die brand had gevat als bijverwarming. Om de drankgelegenheid te kunnen betreden diende de brandweer de voordeur van het café te forceren. De woning waarin de brand zich niet bevond, diende te worden geventileerd. De burgemeester van Lendelede, Carine Dewaele, kwam ter plaatse om de toestand op de voet op te volgen. De politie van de politiezone Vlas deed de nodige vaststelling.

Foto’s Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te