BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Hans Cools komt met extra voorstelling naar Wevelgem

WEVELGEM – We trappen een open deur in wanneer we Hans Cools bestempelen als de nieuwe rijzende ster aan het comedy firmament. De speellijst van de comedian bulkt van de uitverkochte shows.

Dat is ook het geval voor de voorstelling die op 21 december in Wevelgem doorgaat. Door de blijvende vraag naar tickets werd nu een extra voorstelling in CC Guldenberg aan de kalender toegevoegd. Op zaterdag 30 maart 2024 staat Cools voor een tweede keer in Wevelgem met zijn voorstelling “Cools & zonen”.

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de CHIRO, speelde voetbal en ja … hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.

Hans en zijn zoons

Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof.

Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend en het online leven nog onontgonnen terrein.

Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

Praktisch

Hans Cools – Cools & zonen – CC Guldenberg, Wevelgem – Zaterdag 30 maart 2024 – 20u00 Tickets/info: www.comedyshows.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws
Wevelgem wordt vijfde Troosthoofdstad

Wevelgem wordt vijfde Troosthoofdstad

WEVELGEM – wordt de vijfde Troosthoofdstad, waarbij er op 1 november muziek en verhalen klinken op de begraafplaats. De vzw Reveil organiseert dit evenement en