BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Video Reportage

Magisch Sente sloot vrijdagavond activiteiten af rond 900 jaar Kuurne

Ongeveer 2000 toeschouwers hebben vrijdagavond het laatste evenement rond 900 jaar Kuurne bijgewoond. Magisch Sente zorgde letterlijk voor een warm slotmoment, waarbij vuur, licht en sfeer centraal stonden.

Rondom buurthuis ’t Senter was er tevens een belevingsparcours aangelegd, waar diverse doe-activiteiten te beleven vielen. De avond werd afgesloten met de vuurshow ‘Glance of Baroque’, gebracht door Moving Fire Arts, die voorafgegaan werd door de Kuurnse Hymne en een gedicht van dorpsdichteres Katrien Bonte. Bezoekers van het evenement kregen van de gemeente Kuurne naast een kerstmuts ook twee gratis consumpties cadeau. Daarnaast werd ook de reuzenezel voorgesteld, gemaakt door Jason Vandekerckhove met medewerking van KSA Leiezonen.

Foto’s Hendrik Lefebvre en Speleers Nico

Lees ook:

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Video Reportage