BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Plopsa haalt alles uit de kast voor een magische kerstvakantie

DE PANNE/HASSELT/ANTWERPEN/LANDEN – De Plopsa-parken zijn tot het einde van de kerstvakantie gehuld in een winters jasje vol feeërieke decors, animaties en evenementen. In Plopsaland De Panne zorgt de succesformule Winter Magic voor de nodige magie, Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt Kabouter Klus voor een dolle liveshow en de Kerstman voor een onvergetelijke Meet & Greet en in Plopsa Station Antwerp ontmoeten de allerkleinsten hun grootste strip- en Plopsa-helden.

Tot en met 7 januari vindt in Plopsaland De Panne de succesformule Winter Magic plaats, waar bezoekers een wondermooi winterlandschap treffen met duizend-en-één lichtjes, besneeuwde kerstbomen, magische figuren en feeërieke animaties.

Daarnaast genieten bezoekers er van de lichtspektakelshow Luminaria met kleurrijke videoprojecties die de gevel van Mayaland tot leven wekken, terwijl ze zich kunnen opwarmen aan de verschillende knisperende kampvuren.

’s Avonds trekt de betoverende Winter Parade doorheen het park met sfeervolle verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes, ijsberen en tal van andere kerstfiguren. Bovendien kunnen bezoekers ook elke dag van de kerstvakantie terecht in Santa’s Wonder House voor een magische Meet & Greet met de Kerstman.

Ketnet Kerst

Ketnet-fans komen dan weer aan hun trekken tijdens Ketnet Kerst. Ontmoet er van 26 december tot en met 30 december jouw favoriete Ketnet-sterren van 3Hz, Nachtwacht én #LikeMe! De dag sluit af met een spetterend optreden van De KetnetBand.

De koude trotseren, dat kan met een heerlijke warme Cécémel met slagroom, Smeets-jenever en verse hamburgers. Kom langs in de nieuwe, gezellige Winterbar op het Dorpsplein en geniet van de lekkerste winterspecialiteiten in samenwerking met Coca-Cola en Fuze Tea.

New Year’s Eve in Plopsaland De Panne

Dat zijn duizenden fonkelende lichtjes, attracties in het donker beleven en hartverwarmende animaties! Als kers op de taart genieten bezoekers van een fantastisch optreden van Van Leemhuyzen, De Burgemeester en Alberto, beter bekend als het dolkomische trio VanBurAl, én wordt er samen afgeteld naar 2024! Voor New Year’s Eve hebben bezoekers een speciaal eventticket nodig.

Bovendien blijft Plopsaland De Panne ook na de kerstvakantie open; op woensdagen, gedurende de weekends en tijdens de volledige krokusvakantie.

Wintersfeer in Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Station Antwerp

Bezoekers kunnen tijdens de kerstvakantie ook terecht in Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpretpark is ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Er staat op 23, 24 en 25 december en van 31 december tot en met 6 januari ook een te gekke liveshow met de echte Kabouter Klus van televisie op het programma, gevolgd door een Meet & Greet met de kerstman himself. Vervolgens wacht Bumba de bezoekers van 26 tot en met 30 december op voor een heerlijk kerstfeest tijdens Ketnet Kerst.

De trein brengt bezoekers dan weer vlot tot in Plopsa Station Antwerp, het Plopsa-indoorpark in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, voor ongekend veel indoorplezier. Kleine helden tussen 2 en 10 jaar kunnen er zich uitleven op de meer dan 15 prachtig gethematiseerde attracties en ontmoeten er hun favoriete strip- en Plopsa-figuren tijdens de vele Meet & Greets. Van 26 tot en met 30 december barst ook in Plopsa Station Antwerp een kerstfeest los met De Smurfen tijdens Ketnet Kerst.

Oneindig veel waterplezier in de Plopsa-waterparken

Ook de Plopsa-waterparken, Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit, zijn klaar voor een schitterende Kerstperiode. Beide waterparken baden in een warme, winterse sfeer door hun unieke decoratie en feeërieke landschappen.

Ook open op 24, 25, 31 december en 1 januari: 25% korting

Bovendien openen alle Plopsa-parken de deuren op 24, 25 en 31 december en op 1 januari voor nog meer winterplezier. Speciaal voor deze dagen stelt Plopsa in haar webshops tickets aan 25% korting ter beschikking (m.u.v. de Plopsa-aquaparken). Alle informatie is terug te vinden via plopsa.be.

Meer info over de Plopsa-parken tijdens de kerstvakantie vind je hier.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws