BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Vinyl night in Sint-Denijs t.v.v. De Warmste Week

SINT-DENIJS – Muziekliefhebber Johan Feys komt op zaterdagavond 16 december om 20.00 uur bij Beologic spreken over zijn passie voor vinylplaten. Klinkt vinyl nu écht beter dan digitaal? Vanwaar die wereldwijde revival? Zijn mijn oude platen nu geld waard? En hoe begin je aan een mooie vinyl collectie?

Dirty Jessica laat de liefde voor vinylplaten vlammen en het aanwezige publiek kan zich daaraan verwarmen. Johan Feys, bekend van straattheater act ‘Kartje Kilo’ en Radio Mano Sport (Iedereen Beroemd), maar bovenal gebeten door ‘het zwarte goud’, voert het woord en de coverband Green Onions zorgt voor live-muziek.

Bruisende afterparty

Na het optreden wordt iedereen uitgenodigd om van een bruisende afterparty te genieten. DJ’s Marc Thometschek en Johan Feys draaien de beste vinylplaten van toen en nu.

Meer informatie vind je hier

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws