BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Zware botsing op berucht kruispunt in Passendale

Foto: FVL

PASSENDALE – Zware botsing op berucht kruispunt in Passendale Op het kruispunt van de Westrozebekestraat met de Grote Roeselarestraat in Passendale gebeurde woensdagavond een ongeval. Twee wagens waren daarbij betrokken.

Een BMW die vanuit de Grote Roeselarestraat het kruispunt kwam opgereden, botste tegen een Peugeot 2008 die uit de richting van Westrozebeke kwam.

Eén van de bestuurders moest door Brandweer Westhoek uit zijn voertuig ontzet worden. Na de aanrijding kwam één van de wagens tegen de gevel van de woning op de hoek van de Grote Roeselarestraat en de Westrozebekestraat tot stilstand. De woning raakte licht beschadigd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen