BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Amokmakers richten zware schade aan in Kuurns Bockor Café

Bockor Café

Vrijdagavond hebben twee amokmakers aanzienlijke schade toegebracht aan het Bockor Café gelegen op het markplein in Kuurne.  Nadat de twee daders wat biertjes hadden genuttigd drong de uitbaatster aan om deze te betalen.  Blijkbaar had het duo daar weinig oren naar en in plaats daarvan begonnen ze amok te maken, wat leidde tot een uitbarsting van geweld.  Uitbaatster, Kelly Beyls, die er sinds de opening van haar café naar streeft om alle klanten onder invloed buiten te houden, was hier uiteraard niet tevreden over. Op haar Facebookpagina bedankt de uitbaatster trouwens haar klanten en vrienden die onmiddellijk te hulp schoten.  Naast twee ramen van de toegangsdeuren van het café, die werden vernield, werd er ook binnen aanzienlijke schade aangericht door de twee relschoppers.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online