BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Brihang op Cactusfestival 2024

Brihang op Cactusfestival 2024

BRUGGE – Eind 2023 pakte Cactusfestival op de valreep uit met de eerste namen voor hun 41ste editie. Met The War On Drugs, Patti Smith, Brittany Howard en Cat Power kreeg het publiek meteen vier internationale grootheden geserveerd. Met Brihang voegt Cactusfestival nu ook een eerste Belgische klepper toe aan de line-up. De West-Vlaamse rapper komt op vrijdag 12 juli naar het Minnewaterpark in Brugge.

Nog geen tien jaar nadat hij zijn eerste stappen zette als muzikant, is Brihang uitgegroeid tot een artiest van het kaliber dat eigenlijk geen introductie meer behoeft. De eigenzinnige rapper haalde de muren van zijn genre vrijwel meteen naar beneden en wist en passant een steeds groter publiek te begeesteren. De beeldhouwer-van-opleiding is het levende bewijs dat artistieke integriteit niet in de weg hoeft te staan van een succesvolle doorbraak. Zijn singles worden gretig gedraaid op alle radiozenders, hij heeft verschillende gouden platen aan de muur hangen en kreeg zowat elke poptempel in ons land tot de nok gevuld.

Tickets & info

Brihang komt op vrijdag 12 juli naar Cactusfestival, dat plaats vindt op 12, 13 en 14 juli in het Minnewaterpark in Brugge. Ondertussen zijn alle dagtickets voor zondag 14 juli, 2-dagentickets za/zo en 3-dagentickets vr/za/zo de deur uit. Er zijn wel nog dagtickets voor vrijdag 12 juli, dagtickets voor zaterdag 13 juli en 2-dagentickets vr/za te koop via www.cactusfestival.be. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws