BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Derde comedy night in school ‘De Levensboom’

WEVELGEM – Na twee succesvolle comedy nights organiseert ‘De Levensboom’ in Wevelgem op vrijdag 15 maart haar derde comedy night. Op de affiche staan dit jaar onder andere De Mugge van Brugge, Shirley De Cocker, Mike Colt, Die Gast, Wouter De Beuf en Jonathan Tanghe.

De Mugge van Brugge

De Mugge van Brugge, alias Kevin Rombaux, werd ontdekt tijdens de eerste door comedyshows.be georganiseerde workshopreeks, onder leiding van Han Solo. Zijn talent trok de aandacht van televisieploegen van Iedereen Beroemd en Telefacts. De Mugge van Brugge heeft ook het voorprogramma van Freddy De Vadder verzorgd en behaalde in 2012 de tweede plaats in de Commeere Comedy Cup. Daarnaast biedt de avond ook een podium aan opkomend talent.

Kaarten

De opbrengst van deze derde comedy night zal worden besteed aan de vernieuwing van het dak van de school. De deuren openen om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 8 euro; op de avond zelf zijn ze verkrijgbaar voor 10 euro. Kaarten kunnen worden besteld via mikecoltcomedy@gmail.com.  Plaats van afspraak Kijkuitstraat 10 te Wevelgem.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Wevelgem wordt vijfde Troosthoofdstad

Wevelgem wordt vijfde Troosthoofdstad

WEVELGEM – wordt de vijfde Troosthoofdstad, waarbij er op 1 november muziek en verhalen klinken op de begraafplaats. De vzw Reveil organiseert dit evenement en