BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Helmut Lotti Goes Classic in Koksijde

Helmut Lotti Goes Classic in Koksijde

KOKSIJDE – Op vrijdag 26 juli 2024 komt Helmut Lotti naar Koksijde voor een exclusieve zomerprimeur, het enige Helmut Lotti Goes Classic liveconcert van 2024.

Met de alom gekende Helmut Lotti brengt de zomer van 2024,een buitengewone muzikale ervaring naar Koksijde . Begeleid door zijn eigen symfonisch orkest, ‘The Golden Symphonic Orchestra’ (40 leden), onder leiding van dirigent André Walschaerts, brengt Helmut Lotti een indrukwekkende replay van zijn legendarische concerten uit de jaren ’90 naar de prachtige omgeving van Koksijde.

“Het Kerkplein, met de prachtige gevel van de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk als achtergrond, is de ideale locatie voor een dergelijk concert. We willen ons publiek steeds laten genieten van concerten van een kwalitatief hoogstaand niveau en met een unieke beleving. Naast onze inwoners nodig ik ook onze trouwe tweede residenten en bezoekers uit om snel tickets te boeken voor dit concert en één of meerdere dagen in Koksijde te verblijven eind juli. Onze horeca en handelszaken zullen iedereen met open armen ontvangen” aldus burgemeester Marc Vanden Bussche.

Praktisch

Helmut Lotti Goes Classic in Koksijde:
Vrijdag 26 juli 2024 om 20.00 uur. Deuren open vanaf 18.00 uur, concert start om 20.00 uur, einde concert voorzien rond 23.00 uur. Tijdsduur concert: het concert wordt in twee delen opgesplitst van 60 minuten met een pauze tussenin. Het kerkplein aan de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk in Koksijde-Bad wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een volwaardige muziekarena met tribunes en cateringzone.

Tickets

De ticketverkoop start op woensdag 24 januari om 13.30 uur.  Bestel je ticket(s) hier online of in het toerismekantoor van Koksijde-Bad, Zeelaan 303.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws