BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Inbrekers alweer op het dievenpad in Kuurne

Inbrekers alweer op het dievenpad te Kuurne

KUURNE – In de nacht van zaterdag op zondag zijn opnieuw boeven actief geweest in Kuurne. Nadat zaterdagmorgen werd ingebroken in de St.-Katharina Kerk in Sente, werd in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in zowel de Pienterschool als in de sportdienst op het sportpark.

Bij beide inbraken werd telkens een ware ravage nagelaten. In de gemeentelijke Pienterschool verdwenen diverse laptops. In de sportdienst werden vooral contanten buit gemaakt. Of de diefstal door één of door meerdere daders werd gepleegd is niet gekend, ook niet of er een link bestaat tussen de diefstal van zaterdagmorgen in de kerk van Sente en de twee diefstallen die afgelopen nacht werden gepleegd. De daders konden tot op heden nog niet gevat worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws