BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws, Samenleving

Kuurne klinkt op het nieuwe jaar tijdens volksreceptie

KUURNE – Het is al jarenlang een traditie dat op de eerste zondag van het nieuwe jaar in Kuurne een toost wordt uitgebracht op het komende jaar. Ook dit jaar vond deze traditie plaats tijdens de gebruikelijke volksreceptie. In totaal waren ongeveer 1000 inwoners van Kuurne aanwezig op de uitnodiging van het gemeentebestuur en het gemeentelijk feestcomité.

Naast cava, wijn, bier en frisdrank konden de aanwezigen genieten van een smakelijke braadworst, of voor degenen die behoefte hadden aan een opwarmertje, was er een heerlijke kop soep verkrijgbaar. De Dixie 6 zorgde voor de muzikale omlijsting van deze volksreceptie. Wie dat wilde, kon zijn of haar wens voor 2024 ophangen aan de grote houten ezel, vervaardigd door Jason Vandekerckhove, die speciaal voor de gelegenheid op het marktplein was geplaatst.

Foto’s NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws, Samenleving