BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurnse Vrijetijdsdienst op zoek naar Kuurnse linken met de muziekwereld

KUURNE – In het kader van de Week van de Muziek, die loopt van 22 tot 28 januari, is de vrijetijdsdienst op zoek naar Kuurnse verbindingen met de muziekwereld. Personen die actief zijn (geweest) in een band, een soloproject hebben, of enige link hebben met muziek worden aangemoedigd om dit te melden via vrijetijdsdienst@kuurne.be, telefonisch via 056/36 20 50, of via een privébericht op Messenger. Ook degenen die iemand kennen die actief is (geweest) in de muziekwereld en een connectie met Kuurne hebben, mogen dit eveneens doorgeven. Tijdens de Week van de Belgische Muziek zullen alle inzendingen in de schijnwerpers worden gezet.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving