BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Ostend Beach Festival verwelkomt Robot Rock Alive voor Daft Punk Tribute

Ostend Beach Festival verwelkomt Robot Rock Alive voor Daft Punk Tribute

OOSTENDE – Ostend Beach Festival viert zijn 15e verjaardag met de komst van onder meer Robot Rock Alive, een Daft Punk tribute act op zaterdag 13 juli 2024. Dit zal de eerste keer zijn, dat fans op Belgische bodem, de legendarische Daft Punk ‘Alive tour uit 2007 kunnen herbeleven.

Robot Rock Alive is een project ontwikkeld door twee Catalaanse muzikanten en producers. Ze brengen een live show, die de essentie van Daft Punk’s beroemde ‘Alive’ tour benadert. Met geavanceerde technologieën en de iconische piramide-opstelling, biedt het duo een audiovisuele ervaring voor het publiek, als eerbetoon aan één van de grootste formaties van de elektronische muziek.

Daft Punk

De ‘Alive’ tour staat bekend om zijn unieke mix van muziek, zijn zintuigelijke ervaring. Het was het hoogtepunt van Daft Punk’s carrière. Na de officiële Daft Punk split in 2021, nam Robot Rock Alive de taak op zich, deze historische live ervaring voort te zetten.

De show beleeft tijdens Ostend Beach Festival zijn Belgisch debuut. “We zijn verheugd en trots om deze unieke act naar Ostend Beach Festival te kunnen brengen. Niet alleen de die-hard Daft Punk fans, maar iedere festivalbezoeker zal getuige zijn van een ongekende show die de unieke muzikale en visuele pracht van Daft Punk tot leven brengt.” aldus organisator Jan Mortelmans.

Early Bird tickets zijn nu beschikbaar met een korting van € 10 op dagtickets en € 20 op combi-tickets.

Ostend Beach Festival op 12, 13 en 14 juli op het Klein Strand van Oostende. Alle informatie over dit evenement kan je hier vinden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws