BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Suzan & Freek op zaterdag 23 maart 2024 in Waregem Expo

Suzan & Freek op zaterdag 23 maart 2024 in Waregem Expo

WAREGEM – Wie regelmatig muziek luistert kent wellicht hét zingend Nederlands echtpaar. Suzan en Freek rijgen de populaire hits aan elkaar. Zij zijn binnenkort te horen en te zien op het podium van Waregem Expo.

Suzan Stortelder (1992) en Freek Rikkerink (1993) leren elkaar kennen op de middelbare school tijdens de muziekles. Zij zingt en speelt piano, hij speelt gitaar en zingt ook. Hun liefde voor muziek evolueert richting dé liefde voor elkaar. Op 2 december 2023 stappen ze in het huwelijksbootje.

Het begin

In 2016 plaatst het duo als ‘De minuut’, don’t let me down, een cover van The Chainsmokers op Facebook. Een nummer dat tot een wereldwijd druk beluisterde hit uitgroeit.

Avond

Het is 2018 als Suzan & Freek hun eerste zelfgeschreven nummer – als het avond wordt – aan de wereld voorstellen. Dit liedje is binnen de kortste keren ontzettend populair en zit momenteel al aan meer dan zestig miljoen streams. Nederland maar ook Vlaanderen smult van hun aanstekelijke Nederpop.

Hoteldebotel

Als het avond is, blauwe dag, papa, nooit meer regen, kwijt, slapeloosheid, de helft van mij … het blijft hard gaan voor Suzan & Freek. Hun clubtoer ‘ Iemand van vroeger ‘ voert hen ook langs Waregem.

Praktisch

Suzan & Freek – Iemand van vroeger – zaterdag 23 maart 2024 – 20u00 – Waregem Expo, Zuiderlaan 26 Tickets bestellen doe je hier

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws