BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

TOTZ komt terug naar Westende voor acht opnamedagen

TOTZ komt terug naar Westende voor acht opnamedagen

MIDDELKERKE/WESTENDE – Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert ontvangen er, 8 avonden op rij, opnieuw het kruim van de Vlaamse muziekwereld. Muziekfans zijn van 15 tot 18 juli en van 22 tot 25 juli 2024, welkom in het Tien Om Te Zien circus, op de zeedijk van Westende.

Burgemeester Jean-Marie Dedecker kijkt reikhalzend uit naar een nieuwe Tien Om Te Zien zomer in zijn gemeente: “Als ze mij al zo zot krijgen om in een Hawaiihemd op het strand te dansen, dan weet je het wel. Ik ben trouwens enorm benieuwd, met welke verrassingen, de makers van Tien Om Te Zien, komende zomer voor de dag gaan komen” knipoogt hij.

Blije Tien Om Te Zien presentators

“We zijn ontzettend blij, dat we volgende zomer, opnieuw van de partij mogen zijn in Westende om het Tien Om Te Zien-feest op gang te trekken”, klinkt het enthousiast bij presentatoren Anne, Willy, Laura en Aaron. “Vorige zomer kregen we 37.000 muziekliefhebbers over de vloer en waren de uitzendingen elke week goed voor 750.000 kijkers. Het is zo mooi om te zien dat Tien Om Te Zien mensen samenbrengt en hen herinneringen laat maken. Dat we dat nu acht keer na elkaar mogen doen is echt iets om naar uit te kijken. Een zomer vol Tien Om Te Zien.”

Tien Om Te Zien slaat zijn tenten op van maandag 15 tot en met donderdag 18 juli en van maandag 22 tot en met donderdag 25 juli 2024. Anne, Willy, Laura en Aaron verwelkomen jong en oud voor de opnames op dezelfde locatie als vorige zomer: De Rotonde op de zeedijk in Westende.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws